Azerbaycan'dan silah bırakan Ermeniler için flaş karar
2023-09-22 - 13:40
Varılan anlaşma üzerine Karabağ'daki yasadışı gruplar silah bırakırken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Karabağ'da silah bırakan Ermeniler için af ön görüldüğünü duyurdu. Fransız medyası ise Türkiye ve Azerbaycan arasındaki yakın ilişkiye dikkat çekerek, Ermenistan'da birçok kişinin Türkiye'nin desteğine sahip Azerbaycan'a karşı askeri bir zaferin gerçekçi olmadığını kabul ettiğini yazdı.

Azerbaycan Karabağ bölgesinde başlattığı anti terör operasyonunda 24 saatin sonunda ateşkes sağlandı. Ermeni ayrılıkçılar silah bırakmayı kabul ederek diyalog masasına oturmayı kabul ettiler.

SİLAH BIRAKAN ERMENİLERE AF ÖN GÖRÜLÜYOR

Hürriyet Gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, varılan anlaşma üzerine Karabağ'daki yasadışı gruplar silah bırakırken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Karabağ'da silah bırakan Ermeniler için af ön görüldüğünü duyurdu.

FRANSIZ KANAL 'ŞAH MAT MI ' DİYE SORDU, TÜRKİYE'YE DİKKAT ÇEKTİ

France 24 kanalı 24 saatte elde edilen sonucun Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev için 'kesin bir zafer' olduğunu belirtti ve Türkiye ile Azerbaycan'ın yakın ilişkisine dikkat çekti.

 

 

 

  • Beğen
YORUM YAZIN